EuroVoice - Internationaal Stemmenbureau Home Picture Plant - Graphics, Fotografie en Video Post Productie
Multi Media Matters - Crossmedia Productiebedrijf
RBS/The Producers Workshop - Audio Productie en Post Productie Studio Westmaas - Muziek Opname en Mixage
Picture Plant
Picture Plant
Tientallen jaren geleden begonnen als video editbedrijf op broadcastniveau. Zo heette dat toen. Vandaag worden hier niet alleen film- en videoprogramma’s gemonteerd en vormgegeven, maar wordt ook de postproductie gedaan van fotografische projecten en worden deze geschikt gemaakt voor drukwerk (prepress) of internetgebruik (websites). Ook webdesign is een onderdeel van het dienstenpakket. De werkomgeving is geheel gedigitaliseerd en is via een razendsnel netwerk geïntegreerd met de overige faciliteiten van de RBS Groep. Een comfortable werkomgeving voor externe producenten, regisseurs, reclamebureaus, omroep, overheid en overig bedrijfsleven. Voor de (post)productie van tv commercials, bedrijfsvideo’s, bedrijfsjournaals, etc.

Infrastructuur
Camera's voor verschillende budgetten zijn beschikbaar.Een AutoCUe systeem kan voor veel on-camera presentaties uitkomst bieden.Deze Yamaha O2R digitale audio mixer geeft de edit suite veel extra mogelijkheden op audio gebied.Het meeste montage werk gebeurt op Media 100i, een eenvoudig maar zeer  krachtig edit systeem.
In onze receptie kunnen alle projecten, onder genot van een goede kop cappuccino, rustig doorgesproken worden.Eén van de beschikbare video machines is deze Sony Digital Betacam.In onze Chroma Key studio kunnen zowel bluescreen als greenscreen opnamen gemaakt worden.Ook FinalCut Pro, Motion en After Effects zijn onderdeel van onze toolset.
Techniek