EuroVoice - Internationaal Stemmenbureau Home Picture Plant - Graphics, Fotografie en Video Post Productie
Multi Media Matters - Crossmedia Productiebedrijf
RBS/The Producers Workshop - Audio Productie en Post Productie Studio Westmaas - Muziek Opname en Mixage
De RBS Groep bestaat uit vijf samenwerkende bedrijven, onder één centraal management. Dat betekent één aanspreekpunt met korte communicatielijnen. Het dienstenpakket van de bedrijven is niet alleen zorgvuldig op elkaar afgestemd, maar bovendien volledig geïntegreerd. Zowel technisch als logistiek.

Het crossmediale productiebedrijf van de RBS Groep. Waar de overdracht van informatie in vier dimensies wordt ervaren. MMM is een van de weinige bureaus in Nederland waar de potentie van imagineering wordt onderkend en toepast.

Internationaal stemmenbureau dat met een bestand van ruim 2000 native stemmen in meer dan 60 talen tot de grootste aanbieders binnen dit marktsegment mag worden gerekend.

Beeldbewerkingsbedrijf waar videoprogramma’s, graphics en fotografie worden vormgegeven. Meestal als faciitaire unit binnen de RBS Groep, maar in voorkomende gevallen ook voor externe opdrachtgevers als reclamebureaus.

Geluidsbewerkingsbedrijf waar volgens de hoogste digitale standaard geluidsopnamen worden gemaakt en sound designs worden geleverd. Via ISDN te verbinden met elke andere ISDN-studio, waar ook ter wereld.

Muziekopnamestudio, gespecialiseerd in het live opnemen van bands en muziekgezelschappen met een akoestische basis : jazz, blues, ethnic, world music, etc. Hybride studio waar naast het toepassen van hoogwaardige digitale ook analoge techniek nog in ere wordt gehouden. Omdat dat vaak nét even wat lekkerder klinkt.